The body shop event - Forever against animal testing

Cop my style – Python crush

nadialine-von-bach-shop-the-style-zadig-et-voltaireClick to shop / 1. Daisy dress / 2. Light denim blue  / 3. James Python Bag. / 4. Princetown leather slipper /


Det er præcis lidt over et år siden jeg var i Tokyo, hvor jeg flashede, denne guddommelige kjole fra Sara storm første gang. Jeg så den i sin tid hænge på et af mine favorit PR bureauer og måtte bare, ha den med til Japan. Jeg så det hele for mig! – og billederne jeg skød i kjolen som du kan se i indlægget In the lights of shinjuku blev fuldstændig, som jeg havde set det for mig. Det smukkeste billede blev dog taget på trappen på vores, overdrevet hotel i centrum af Shinjuku  – og lige nettop det billede, kan du se i indlægget How to spend 4 nights in tokyo. Jeg er helt vild med denne Sara storm Kreation! – og hvis jeg ikke tager meget fejl er det vist den eneste der er lavet, hvilket også betyder at jeg ikke kan linke til den. I stedet har jeg fundet én ligende på en svensk webshop, som er mindst ligeså fin. Ikke desto mindre havde jeg en dinner date med min bedste ven Mike i lørdags hvor jeg igen, var hoppet i denne smukke sag. Her havde jeg dog taget et par tight denim jeans under og hoppet i et par slippers, for at dresse det pompøse lidt ned for i stedet, at kreere et cool hverdags look. Python tasken fra Zadig og voltaire er for tiden min trofaste følgesvend – så kan ligeså godt sige det som det er. Det er ikke sidste gang i får den at se.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The body shop event - Forever against animal testing