First preview from the "halo of dust" video shooting

Confessions of a rockstar girlfriend.

Kære insiders. Mit og min rockstars forhold må være utroligt spændende, for jeg får simpelthen så mange spørgsmål som vedrører mit og Maryann Cottons. forhold. Derfor har jeg dedikeret et blog indlæg til de 5 hyppigste spørgsmål, som jeg har fået igennem tiden. Det er ikke alle spørgsmål jeg har lyst til at svare på, da vi fortrækker at være private om så meget som muligt.. håber i forstår.

halo68

1. Hvor mange år har dig og Maryann Cotton været kærester?

– Vi har været kærester i snart 4 år. vi lærte hinanden at kende i starten af 2010, og blev officiele kærester på samme aften som Finale aftenen på paradise Hotel sæson 6 (hvor jeg var en del af castet) torsdagen efter stod det i se&Hør at jeg havde fundet kærligheden.

meand maryann6

2. Hvad gjorde at du fald for sådan en type?

– Da jeg i sin tid begyndte at snakke med ham, var jeg i fuld sving med paradise, og det sidste jeg havde brug for på det tidspunkt var en kæreste. Jeg ved han havde et godt øje til mig, men jeg havde ikke rigtig tænkt i de baner. På dette tidspunkt var mit liv vendt op og ned.  dag var nat og omvendt.. han sad oppe om natten og skrev musik, – jeg sad også oppe hver nat.. – vi begyndte at skrive og ringe samme.. vi grinte så meget.. jeg havde aldrig mødt en fyr med så meget personlighed. vi klikkede så godt. han var cool, gav ikke en skid for paradise, men kunne lide mig for min person, og ikke som så mange andre røvhuller, der bare ville ha en´ i nettet, for at sige de var sammen med en Paradise hotel pige… Han invitererede mig ud, og fra den dag, hang vi bare sammen. det var ganske simpelt, vi skulle bare være sammen..  4 måneder inde i vores forhold opsagde jeg min lejlighed og flyttede sammen med min rockstjerne.

me and maryann3

3. Hvad er de fedeste ting i har oplevet sammen So Far?

– Da Han tog mig med backstage på Orange scene og mødte motorhead.  // Turen til Norge, da jeg var nomineret som årets bedste internationale blog (vi gik langs oslos gader og vi boede på det vildeste hotel) // 1 Uge i spanien // Deltog i en kendis udgave af min mand kan, hvor bla. silas holst, lasse spang olsen, laura drasbæk og chiano også deltog //  – vi har haft rigtig mange fede oplevelser sammen, og det er svært at nævne dem alle… Vi har det super sjovt, når vi har tid og overskud.. Vi begge er meget travle mennesker.. Jeg kan godt få mine flip hvis jeg er i underskud af opmærksomhed.. så er han ihvertfald ikke i tvivl… hihi

me and maryann

4. Udadtil virker i som et lykkeligt par,  og i passer også godt sammen. er i aldrig uvenner og har lyst til at slå hovedet af hinanden?

Et forhold er aldrig en dans på roser 24/7. selvfølgelig har man skænderier, og selvfølgelig kan der være tidspunkter hvor man en kort stund sys det hele er noget lort. men når stormen er ovre er alting godt igen. vi er bare mennesker som alle andre, så selvfølgelig har vi skænderier.

5. Har i en ting i  tit gør sammen?

Vi spiser tit Kineser mad sammen,  og ser klovn.. <3

me and maryann2

Jeg elsker min kæreste inderligt, og vi har det pisse godt sammen, vi støtter hinanden, hjælper hinanden og er rigtig gode sammen.. vi forstår hinandens drømme og ambitioner, og jeg kunne aldrig i mit liv finde på at stå i vejen for hans ting, og omvendt har jeg også frit spil til at opnår mine drømme… han inspirere mig. – Hvis nogle af jer nu sidder med et spørgsmål, så stil det gerne i kommentarfeltet nede under dette indlæg, så vil jeg lave en “confessions of a rockstar girlfriend” igen, næste torsdag… Yours truly -NL <3

 

3 kommentarer

 • Hanne

  I matcher også hinanden fantastisk godt, set udefra. Sådan…hvad siger man…udstrålingsmæssigt. Rock on, I 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er det dejligt med sådan et personligt indlæg. Samtidigt kan jeg også godt forstå at det ikke er alt man vil have offentligheden til at vide, men thums up til dig for at du overhovedet vil dele lidt med dine læsere <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hvordan mødte i hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First preview from the "halo of dust" video shooting