Happy birthday Rockstar

Confessions of a Rockstar girlfriend II

Jeg lavede for nogle år siden indlægget Confessions of a rockstar girlfriend, som var meget populært – so lets take it to next level. M og jeg har nu været sammen i 7 år, og når man har været partnere i så mange år, kender man hinanden. rigtig godt – Både på godt og ondt. Here we go!

20139682_10155526991604347_1754138773814147515_n1. Det mærkeligste.

Jeg bliver altid lidt ny forelsket når jeg ser M optræde. Det er lidt ligesom at ha et crush på en anden person end ham, man lever sammen med til hverdag. Grunden til at jeg siger dette er at Maryann cotton er en karakter, der kun findes på scenen. Vildt mystisk og også ret sexet. Det er jo nok mere følelselsen af stolthed, når jeg ser ham stå på scenen der gør at jeg mærker, det der teen love komme op i mig.

2. Det bedste. 

Vi er begge ambitiøse hårdt-arbejdende drømmere, og har hver vores projekter going on. Vi er gode til at sparre med hinanden, trække hinanden op, og forstår hver vores ting – Vi står heller aldrig i vejen for de muligheder der dukker op for hver især.

Maryann cottons girlfriend3. Det mest irriterende.

M har altid ret (af en eller anden årsag). Og så vinder han altid i ludo. Jeg bliver lige sur hver gang! (Er verdens dårligste taber) – Et forhold er ikke altid en dans på roser, så selvfølgelig diskutere vi også en gang i mellem. Eller Jeg Gør! M er nemlig enormt konfliktsky og fortrækker, at fjolle for at slippe for en konflikt ( hvilket i de fleste tilfælde får mig til at glemme at jeg, rent faktisk var sur eller irriteret )

4. Så kunne det ikke blive bedre.

Vi har noget med kineser mad i sengen, family guy, gamle danske film – og så elsker vi at slentre i Tivoli ( life is good)


 

 

 

 

2 kommentarer

 • Elisabeth Holst

  Det var et lille hyggeligt indlæg 🙂 jeg syntes at det virker som om at i har det rigtig godt sammen, og får det hele til at fungere, på trods af jeres travle hverdage ☺️ Det med at give hinanden plads og ikke stå i vejen for hinandens drømme og muligheder er, tror jeg det vigtigste i et parforhold ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Altså jeg vil være ærlig at sige jeg nok er den største torv trækker, når det kommer til at få alle ting til at spille. men det ligger nok til kvinde genet. Men ja, jeg tror også den vigtigste part, i at få et parforhold til at fungere, er at give plads, og ikke stå i vejen for hinanden. selvom man er et fast par, er man jo stadig to forskellige individer, med hver sin vision. håber du har det dejligt. og tak fordi du trofast følger med. det er jeg meget taknemmelig for.. <3 kæmpe knus NL

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy birthday Rockstar