Jeans med detaljer

Casual nude easter outfit

easter decorationClick to shop / Cashmere sweater / Zadig&Voltaire Leather deluxe Pants /


Hermed årets første cute Påske outfit og en setting jeg var nød til at dele med jer. I ved jeg elsker pudrede forårs farver, Hvilket også gav sig til kende af excitement, da jeg forleden besøgte 9pr og og fik øje på de flotte dekorationer af blomster, de havde udsmykket deres showroom med. Jeg selv, var iført et par lækre lammeskinds pants fra Zadig&Voltaires SS17 kollektion, samt en Cashmere strik i samme farve palette. – Keder i det ikke? – Det var som om det hele bare passede sammen lige der, og en strøm af lykke løb igennem min krop. Endelig er det forår, og jeg har en masse spændende planer for en produktiv påskeferie. Jeg skal blandt andet pakke 2 pakker op, der lige er kommet ind af døren (ligger det op på instastory og snapchat) – ud og skyde styles, se nogle venner, rydde ud i min gardarobe, og til barnedåb på lørdag. Hvad har i af spændende planer for påskeferien?


Indeholder reklamelinks

2 kommentarer

 • Nadialine

  Sorry jeg først ser denne besked nu. Håber i havde en vidunderlig tur i sommerhus. Sverige er et skønt sted at tage på get away. Ja de er mega fine de bukser, og utrolig dejlige at have på. og så gør det jo ikke noget at de også er ret pæne.. heheh. må du ha en dejlig weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Åh Gud hvor er de bukser lækre ☺️ De skal hjem og bo i mit skab.

  Vi holder påsken i sommerhus i Sverige, midt i skoven. Det er fantastisk at have et par dage uden støj og mange mennesker 🙂

  Rigtig god påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans med detaljer