3 gode råd til at finde den duft, der passer dig bedst.

By The Way #1

Jeg har så mange ting jeg ikke får delt i løbet af en uge, fordi større ting overskygger de helt almindelige hverdags glimt. Grunden til jeg ofte springer over det, er fordi jeg tænker, at det ikke har relevans for jer. Men faktisk kunne det være vildt sjovt at dele med jer, efter inspiration fra andre bloggere – Altså et ugentlig indlæg, hvor jeg catcher op på mine planer, ugen der gik, ting jeg tænker over, glæder mig til ect. Ihvertfald håber jeg i synes om første indlæg, og har lyst at læse med fremadrettet. Så Btw….nadialine-zadig-voltaire

  • Var jeg på date med M forleden dag, hvilket var yderst tiltrængt. Vi var ude og spise, og tog i biffen efterfølgende for at se Casper Christensens nye film Dan Dream. Virkelig sjov. Sæderne i biffen kunne ligges helt ned. – Næste gang tager jeg dyne med og smider skoene.
  • Tog jeg mig selv i at sidde 5 kvarter på en station i weekenden, efter en virkelig hård arbejdsdag. Jeg var så udmattet at jeg ikke orkede at tage toget hjem. Så man altså virkelig træt.
  • Var jeg til event på Hårklinikken igår, og har bestilt en konsultation til den 1 maj. blev så hooked på deres program, at jeg overvejer at prøve det, trods de produkter jeg beskrev i indlægget Mine 7 marts favoritter har givet gode resultater på hårvæksten på mit hoved.
  • Mine egne negle er blevet vanvittig lange ved at bruge CND´s Creative play neglelaker. Jeg er vild med farven Canycade, som jeg har på nu, og så elsker jeg farven Life´s a cupcake
  • For ikke så længe siden skrev Reality portalen artikelen “Nadialine i stor livstilsomlægning efter spiseforstyrrelse”  Fik i læst den?
  • Skal jeg i retten på mandag. Jeg har lagt sag an mod én, som har bedraget mig for rigtig mange penge og nu sker der endelig noget i sagen.
  • Er jeg blevet ualmindelig vild med brandet Zadig&Voltaire. Har i set min instagram for nyeligt? det boomer med Zadig all over. elsker det!
  • Især outfittet jeg havde på til et Diesel event i mandags. Toppen er så fed og fra Zadig&voltaires Ss17 kollektion. smid endelig et like eller en kommentar på billedet hvis i synes om toppen.
  • Skal jeg til at gøre mig klar, for idag skal jeg besøge et par PR bureauer. – Der er nemlig presse fremvisning på efterårets nyheder.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode råd til at finde den duft, der passer dig bedst.