Min lilla frakke, og torsdagens planer

By the way #5 – Pressedage, tyvekoster og Den franske ambassade

Jeg er så sindsygt spændt på den kommende tid, både på mine, men også M´s vegne. Motivations niveuet har aldrig været højere, og dagene flyver bare afsted med møder, pr besøg, samarbejder, rejse planer og ikke mindst en masse andre ting. Jeg har nettop sat mig med min ynglings latte´ice på den lokale baresso, for at reflektere over den sidste tids gøren og laden – og tænker,  hvorfor så ikke dele et lille catch up med jer?? Så endnu engang BTW…

nadialine von bach london-3♡  First of all en opdatering på min computer som forsvandt for godt 3 uger siden. Jeg er stadig helt ødelagt over alle de ting jeg har mistet i form af billeder, noter Ect. Gad vide hvad der er blevet af den?? Jeg kiggede for sjovt på den blå avis, og tilfældigt nok er der en computer der ligner min på en prik. Helt konkret har den præcis samme små skader som min, et cd drev der ikke virker, og så blev opslaget lavet dagen efter min computer forsvandt. Sikke en tilfældighed hva!! Dog er den renset for alt, og samtidig har jeg ikke serie nummeret på min egen ( da det er en gammel sag jeg har overtaget fra min kæreste). Så at bevise at det er min ud fra skaderne, vil være virkelig svært. Men tænker alligevel om det mon er min.

♡ Cravings for gode serier. Girlboss er afsluttet, og sikke en awesome og ret inspirerende serie. Men når én serie afsluttes, Startes en ny – og så var det jo heldig, at blive inviteret til galla premiere på Mikaels wullf´s nye serie “Perfekte steder”- Jeg har allerede delt billeder fra premieren, men ville lige catche up på hvor god serien er og hvor meget jeg glæder mig til hvert afsnit bliver vist – Forresten Pisse irriterende at skulle vente en heeel uge på det nyeste afsnit.

nadialine-von-bach-london-7Shop this look |  Coat   | Knitted dress  | High neck ruffled bib  | Slim jeans*  |  Ankle Heels   |


♡ Det var meningen min fotograf Michael og jeg skulle skyde style billeder sidste weekend. men fordi vejret var så ualmindelig dårligt droppede vi det, og tog en tur i tivoli,  for at spise frokost på Grøften. Jeg har aldrig været på grøften før, og har egentlig altid tænkt det som et sted gamle menesker tager hen og spiser smørrebrød. Dog blev jeg faktisk positivt overrasket. Vildt lækker mad (Ja vi fik smørrebrød) Lidt pricy – alle pengende værd . Jeg ved ikke om jeg nogensinde har fortalt det, men sidste år var jeg en del af tivolis halloween midnight run, hvor jeg var klædt ud som heks og placeret på broen nede ved søen for at skæmme forbipasserende. fuck det var sjovt og mega uhyggeligt.

♡ Apropos udklædning. Jeg elsker alt hvad der har med skuespil at gøre, har selv spillet teater i mange år, sunget, optrådt osv. og idag skal jeg sammen med min mor, ned at se et stykke på køge scenen, som jeg selv spillede på da jeg var barn. Tror det bliver noget af en nostalgisk oplevelse at vende tilbage. Køge scenen er nok et af mine bedste barndoms minder. Underligt jeg aldrig gik skuespiller vejen.

nadialine-von-bach-london♡ Som skrevet i sidste indlæg har M lige udgivet hans 3 album “Murder” Det går drøn godt -De har allerede spillet to shows i Norge, er booket til mange flere i både Europa og USA – og så spiller de faktisk også her i København d. 9 november på Hard rock cafe. Normalt er jeg ikke med ude, så glæder mig helt vildt til at se dem spille i KBH. Come join the club!! Læs mere Her

♡ Kan i huske jeg jeg fik en fartbøde for ikke så længe siden. YUP! Den er nu kommet ind af døren. øv altså! 1000 kr er sgu mange penge. Og for det ikke skal være løgn har jeg også erhvervet mig en parkerings bøde på 750 kr. Long story short. Her hvor jeg bor holder jeg gratis med min bil. – Hører man ikke til med sin bil, skal der placeres et besøgskort i forruden. Min bil var på værksted, og jeg havde i den anledning lånt en anden bil. Havde ingen besøgskort og skrev i stedet en fin seddel til parkerings vagten, hvor jeg skrev min nummerplade på bilen der er registreret på adressen, forklarede min situation og at jeg håbede at han ikke ville give mig en bøde. Morgenen efter da jeg er på vej hen mod lånebilen, kommer en mand gående mod mig, og spørg om det er mig der ejer bilen. jeg siger “både ja og nej – det er en låne bil”. Han fortæller mig så at han har givet mig en bøde, på baggrund af at han ikke kunne finde den nummerplade jeg havde oplyst. Jeg får så kigget på den seddel jeg har skrevet og lagt i forruden – og fandeme om jeg så ikke har byttet om på 2 tal. Yes! Just my luck!

Læs også: BTW – Fartbøde, nyt album og en aflyst presse tur.

nadiline-von-bach-london-5

♡ Pressedagene er over os! Det er denne tid på året hvor PR-bureauer skifter deres vinterkollektioner ud med sommerkollektioner i deres showroom, så vi modeinteresseret kan få et lille snaek peak på hvad der kommer i butikkerne til foråret og sommeren. For mig betyder pressedagene, at få skabt mig et overblik over, hvad der findes hos de kommercielle mærker ( I dette tilfælde ss18) –  derudover handler det også om at bevare de gode relationer. Sidste uge besøgte jeg sammen med charlotte caroline Presskontakterna, Igår Impression Pr og idag skal jeg forbi polhem, før jeg vender næsen mod køge scenen.

♡ Har Nettop modtaget en invitation af ELLE og det franske turist bureau jeg rejste på pressetur til Paris med. Jeg er simpelthen inviteret til event på den franske ambassade. How cool is this!! Lille mig På den franske Ambassade – Med ELLE!!! Tænker at jeg er nød til at finde et ekstravagant outfit til denne aften. Hvad fanden har man på på en ambassade.???

Læs også: 6 anderledes ting at opleve i Paris


Photo Michael sell.

 

2 kommentarer

 • Hvor heldigt altså – jeg er en klovn til det med tal, og bytter selv alt for ofte om og spærre pinkoder mv 😛 Godt, det løste sig her!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   haha os her. kæmpe klovn. Det løste sig desværre ikke. kommer til at betale bøden anyways. lidt tarveligt af p vagten. men thats life. hahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lilla frakke, og torsdagens planer