Lingerie facts enhver kvinde bør vide

Brillen der peaker i blogland

metal-frame-clear-glasses-nadialineClick to shop / 1. Classic retro frame glasses / 2. Classic aviator clear lenses / 3. Optical square aviator glasses / 4. Black frame Clear glasses / 5. Metal frame clear glasses /


Det er simpelthen så vildt hvordan et par briller uden styrke, kan blive sådan en kæmpe trend i blogland. Aldrig har jeg set så mange hoppe på sammen trend på en gang. Der er nærmest ikke én blogger, jeg ikke har set disse briller på (inkl Mig selv)  Jeg så dem på Kendal Jenner sidste år,  – og allerede dér havde jeg på fornemmelsen, det var et spørgsmål om tid, før de sad på alles næser. haha – minsandten om jeg ikke havde ret. Det er måske ikke alle der forstår denne retro trend, men det er i og for sig også helt fint med mig – jeg synes nemlig de er rocker fede – (også selvom de er lidt over killed) – Derfor ville jeg såment lige smide link til jer, som også vil være med på Moden. Jeg har faktisk overvejet at klikke de sorte hjem og få sat styrke i. Er de ikke ret sofistikeret??

Hvad synes i om denne brille-trend?

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lingerie facts enhver kvinde bør vide