Mors Dag - De bedste gaveideer

Blush & Nudes

Nadialine von bach pink-3Nadialine von bach blondnadialine von bachNadialine von bach style bloggernadialine von bach bloggerIkke nok med jeg har haft super meget at se til, så har jeg også været total blog blokeret, hvis man kan kalde det det. Jeg har simpelthen været helt blank for inspiration, og tænkt this is it? Jeg er færdig som gårdsanger! Ingen kan li mig, og jeg har ikke mere at give af. – Heldigvis kommer sol efter regn – og som et lyn fra en skyfri himmel kom det hele tilbage. Jeg er back on track med et friskt pust og en masse planer, jeg pusler med for fremtiden. Forude for dagen venter et event på Nimb med Iil7  – men først vil jeg lige dele dette Blush & Nudes outfit med jer, før jeg skal forbi espresso house og ha min daglige kaffe dosis. Må i have en fantastisk Fredag. Andre der ikke kan leve uden kaffe??


Photo Michael Sell

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Stoppe det må du hvertfald ikke 🙂 jeg følger troelige med og glæder mig altid over nye oplæg fra dig ☺️
  Hvad angår kaffen, er den også umulig for mig at undvære – især nu hvor jeg er startet nyt arbejde efter barsel, der ryger mange kopper indenbords på sådan en dag, men min yndlings kaffe det er iskaffen 🙈☺️

  Dejlig lørdag til dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Nadia.
  Godt du er tilbage 😊 og jeg er sikker på mange kan lide dig, men kan kun svare for mig selv 😉
  Kaffe kan jeg heller ikke undvære, jeg får god energi i kroppen af det, kunne være hyggeligt at mødes til en kop kaffe, en dag, får du tid til at synge ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors Dag - De bedste gaveideer