DENNE/0.jpg" />
Casual But Classic

BeYou(tiful) – Drømmen om maskuline træk

Det er med kæmpe excitement, at jeg kan offentliggøre et projekt Kim Novaa og jeg, har arbejdet på længe – Nemlig at hjælpe jer, med jeres “skønhedsfejl” og drømmen om et Forskønnet ydre. I samarbejde med Kim Novaa / Klinik Inito, har vi nemlig produceret en række film, der løbende vil blive præsenteret her på bloggen under Kategorien BeYou(tiful).

Jeg ved ikke om i kan huske indlægget Få din drøm om en kosmetisk behandling opfyldt – Helt gratis. – Her søgte vi jer som havde en drøm, om at forskønne noget i var kede af, ved jeres udseende. Vi fik et hav af ansøgninger og idag i første afsnit, skal i møde Ian på 27, som drømmer om mere maskuline træk. Resultatet taler for sig selv, kan jeg godt love for.

Jeg håber i vil tage rigtig godt i mod denne serie, og give den noget LOOOVE. Jeg synes selv det er et godt afbræk her på bloggen, og en god måde at vise jer, at man ikke behøver at gå og være, ked af sit udseende – alt kan fixes (selvfølgelig med måde)

Vil du være den næste? Så hold godt øje her på bloggen:

Drømmer du om fyldigere læber, En mere markeret hage, kindben, kæbelinie. eller lider du måske af et andet kosmetisk problem du drømmer om at få fixet. Så tøv ikke. Vi åbner nemlig snart op for ansøgninger igen. Der er intet der, hverken er for stort eller småt, så længe det er noget du ønsker at forbedre ved dit udseende. Alt tages i betragtning og mulighederne er uendelige. Se bare min behandling af Kindben og render under øjnene i DENNE VIDEO (Det er helt utroligt hvad det kan gøre)

Hop ind og abbonner på min You tube kanal – Så får du automatisk en mail, så snart der kommer en ny video op. Jeg vil også super gerne vide hvad lige præcis du tænker om kosmetiske behandlinger? – Er det noget du selv går og tænker over? – I så fald, har du fået lavet noget el. hvad tænker du at få lavet. Måske du ikke er tilhænger af forskønnende behandlinger – Hvorfor? – Vil elske at læse din mening!


Læs også: Gotta get Kylie lips – the save money solution

1 kommentar

  • trine

    Jeg har selv fået lavet læber og er vildt gad for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual But Classic