5 trends du kan forberede dig på til efteråret

Bestjålet under Style shoot

image1-1Dér lå jeg med hul på knæet i lavendelstræde, og følte mig som pigen med de lidt for ambitiøse hæle. Super pinligt – Især fordi jeg havde publikum på, imens jeg super modellos agtigt slentrede ned af gaden, i takt med michaels klikken på kameraet. Helt overskudsagtigt grinede jeg højlydt mens det dunkede fra knæet og lod som om, der ikke var sket noget. Im okey! fik jeg vist fremstammet, mens jeg tænkte “hold kæft hvor er det kikset, det her!” -Jeg får pustet håret væk fra ansigtet og hører et lille grin fra Michael  – “jeg fangede sgu dit stunt” råber han – og pludselig glemmer jeg alt om smerten fra mit blødende knæ og skal selvfølgelig se giraffen falde! Vi griner højlydt, og rykker os til siden for en større flok mennesker der skal forbi – og beslutter at fortsætte skydningen – Men da Michael stikker armen ned i sin taske og skal have fat i hans anden linse, er den Væk! “hvad fanden” udbryder han. Min linse til kameraet er væk. Hvad! du har jo haft din taske på dig hele tiden! Så er der sgu en eller anden idiot der har snuppet hans linse i et “svagt øjeblik! Her mener jeg at vi har stået på fortovet, kigget billederne igennem hvor jeg falder, og vupti dér må det være sket. Jeg husker ikke at der har været andre tidspunkter hvor det kan være sket! Jeg er så ked af det på Michaels vegne. Det er altså en linse til næsten 10.000 kr der er blevet stjålet. Så tarveligt!

There I was, laying on the street and felt like the girl with the slightly too ambitious heels. Super embarrassing – Especially because I had an audience while I super model-like tumbled down the street, as  my photographer clicked on his camera. Quite surely I laughed and pretended nothing had happened. Im okay! while I thought to my self “This is so uncool?” – I blow my hair off my face and hear Michaels laughing – “I caught your stunt on camera” he said – and suddenly I forgot all about the pain from my bleeding knee and of course, wanted to see the falling giraffe ! We laughed loudly and moved to the side of a large crowd of people passing by. We decided to continue the shooting – But when Michael puts his arm down to his bag to grab the other lens, it’s not there! “What the hell?” He exclaimed. My lens for the camera is gone. What! You’ve had your bag all the time! Then An idiot has snatched his lens. I’m so sorry on Michael’s behalf. That’s a lens for almost DKK 10,000 that has been stolen.


2 kommentarer

 • Martin

  Hej smukke Nadia.
  Er et super godt billed, men ikke sjovt for dig, godt der ikke skete mere, med dig.
  Det er utroligt ærgerligt, at folk ikke kan respekterer, hvad der er andre ting og hvad der er deres egne ting, det er for lavt og latterligt, bliver så sur, når jeg hører sådan noget , nå men hygge og god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Haha tusind tak. Ja det var jo taget midt i mit uplanlagte fald. knæene er heldigvis helt fine igen.ja det er super ærgerligt – og også pisse irriterende at folk ikke kan holde fingrene i eget fad. ønsker dig en rigtig dejlig dag. og håber du har det skønt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 trends du kan forberede dig på til efteråret