Im surprised! Its quite delicious!

Behind the shoot – Finding the perfect location

_Z2A9716_Z2A9631
denim collagelocationPhoto/filming Michael sell - Photo/video edit by Me

Saturday and actually I had some pretty fun plans! – Instead I chose to stay home, which costed me a very angry and disappointed friend. But seriously, isn’t it okey to say no sometimes? Honestly, I’d rather be productive on my laptop, than go out at get drunk . I work almost everyday as a manager at a restaurant, which is not my dream job – so when I have time to work on my own creative projects and concentrate on creating a brighter path for myself, then nobody can´t blame me for that. ?? Anyways! Here’s a sneak peek on an upcoming shoot, Michael and I did the other day. love this place! – I mean look at the walls – so beautiful.

Lørdag! Og havde faktisk nogle ret sjove planer! I stedet har jeg valgt at blive hjemme i aften. Det kostede mig dog en meget sur og rigtig skuffet ven. Men seriøst er det ikke okey, at sige fra nogle gange?  Ærligt, så vil jeg hellere være produktiv på min laptop, fremfor at tage i byen. Jeg arbejder til hverdag som leder på en restaurant, hvilket ikke er mit drømmejob – så når jeg har tid til at arbejde på mine egne projekter og koncentrere mig om, at bane en lysere vej for mig selv – ja så skal man vel ikke gøres til skurk for dette?? Anyways! Her får i et lille kig på et kommende shoot, Michael og jeg havde forleden. Elsker dette sted! jeg mener, tag lige et kig på væggene! – så smukt.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Im surprised! Its quite delicious!