Brillen der peaker i blogland

Bæredygtighed er trendy

Jeg er ikke typen der bruger mine hårdtarbejdende “klejner” på dyre tøj indkøb! Nej istedet elsker jeg at kreere mine finurlige outfits på et plan, hvorpå alle kan være med (selvfølgelig mixset med lidt dyrere elementer). Hvem siger det skal koste mange penge, at skabe en god personlig stil. Det vigtigste er at være kreativ, have personlighed, og tænke ud af boksen.

green-coat nadialine von bachHar du nogensinde tænkt på hvor meget guld der kan hænge i din mormor eller farmors klædeskab –  Nej vel? Men tag så lige et kig! – Den fine high neck silke skjorte jeg forleden havde iført mig, er en skøn ældre pompøs sag fra min afdøde mormors klædeskab. Den består af de smukkeste puffy ærmer, og så er den syet i det fineste silke.

Den grønne trench coat er også fra min mormors yngre dage. Den havde oprindelig pels indvendig, men valgte at pille det ud for et mere, simpelt og sofistikeret look. Frakken har måske hængt i mit skab i 1 1/2 år, før jeg nu havde anledning til at tage den i brug. Jeg kan nemlig fortælle at khaki er back in the fashion game. Ikke desto mindre er jeg ret vild med dette look. Hvid og khaki går ret godt i spænd.  Prikken over iét er dog den smukke Zadig&voltaire taske, jeg allerede har flashet et par gange her på bloggen.

nadialine-green-coatMen for at komme tilbage til hele pointen ved dette indlæg, så  er “Brug og smid væk”-kulturen blevet dårlig smag. Jeg sælger selv ud af mit tøj med jævne mellemrum på min Tictail konto, lige så vel som jeg køber af andre. Jeg ved ikke med jer, men elsker kulturen! Man investerer i en mærkevarebluse til 1500 kroner, bruger den nogle gange – og sælger den igen for 1200 kroner. På den måde kan du jævnligt skifte din garderobe ud, uden at tabe særligt mange penge på det, og ligeledes finde nogle ret fede mærkevare items til det halve. Men de fedeste  fund, er dem som er gratis – så tag lige et kig i Momse eller Famses klædeskab først.

Hvad synes i om 2nd hand, vintage fund og hele køb og sælg kulturen? Hit me i kommentarfeltet. <3

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brillen der peaker i blogland