Surftripin´

afternoons at the skateboard

skate-2planetsurfcamps fuerteventuraplanetsurfcamps skateskate-fuerteventuraClick to shop  | Round Palm tree detailed shades  | Off shoulder t-shirt (similar)  | Ripped jeans  | Leather sandals  |


So the other day after our morning surfclass with PlanetSurfCamps, Steph and I wanted to skate and just chill by the surf house. Ass i told you, the surroundings in this area of corralejo is just beautiful, and the perfect setting for having fun and chill at the same time. We both rented a skateboard to get around, and i must admit the sandals i was wearing, wasn’t the perfect thing to wear for skating – But they´re tooo cute, dont you think.?

Forleden dag efter morgen surfing med Planetsurfcamps, besluttede Steph og jeg os for at leje et skateboard hver, og rulle rundt i området, nær vores surf house. Som jeg har fortalt tidligere, er omgivelserne helt fantastiske i dette område af Corralejo, og perfekt til at slappe af og have det sjovt på samme tid. Jeg indrømmer ærligt at det måske ikke var de mest praktiske sko at have på til skating, men alt for fine er de, synes du ikke? 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surftripin´