Atlantic Palace

12 days of christmas – Afternoon Tea With Mom.

12 days of christmasDet er svært at forestille sig, men her på Maderia i Portugal er julestemningen helt i top. Alle gader og stræder er udsmykket med det smukkeste julelys – I går aftes slentrede jeg en tur, gennem byen, efter en helt fantastisk fin middag. Just WOW! – Jeg er simpelthen nød til at komme ud og tage nogle flere billeder, så i kan se hvor smukt det er. Det er blevet den 4 december, hvilket betyder, at det er tid til et nyt afsnit af 12 Days of Christmas, og endnu en give away skal sættes igang. I dagens afsnit har jeg inviteret min mor til afternoon tea på Nimb, og så svare jeg på de mest stillede spørgsmål gennem de sidste 4 måneder.

English / It’s hard to imagine, but here at Maderia in Portugal the Christmas spirit is totally amazing. All the streets are decorated with the most beautiful Christmas lights – Yesterday evening I strolled through the city, after a fantastic dinner. Just WOW! – I simply have to get out and take some more pictures, so you can see how beautiful this is. Today its the 4th of December, which means that it’s time for a new section of the 12 Days of Christmas calendar, and even a giveaway should be launched. In today’s section I invited my mother for Afternoon tea at Nimb, and together we made a Q&A . O really hope you´ll enjoy this video.

OBs: For at deltage i denne give away, kan du også nøjes med at kommentere under dette indlæg.

Abonner på min Youtube channel HERE

9 kommentarer

 • Louise Olsen

  Rigtig mor datter hygge <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Hvor ser det hyggeligt ud. Deltager rigtig gerne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den kage ser rigtig god ud 🍰😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Ej, hvor en hyggelig video. 🙂
  Og sikke en lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Åh hvor ser det bare hyggeligt ud – der er intet bedre end kvalitetstid med sin mor. Min mor og jeg har lige aftalt at vi skal i ni mat spa og ha massage og i spa 🙂 noget andet jeg syntes der er helt fantastisk er at se min mor med mine børn, og den kærlighed de har til hinanden 🙂
  Godt at du fik din kuffert ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadialine

   Jeg glæder mig selv til at få børn, og ikke mindst at give min mor nogle børnebørn. kan foresrille mig, som du selv siger at det må være en fantastisk følelse. Jeg sætter selv stor pris på kvali tid med min mor, og vi skal faktisk selv snart i spa sammen. håber i får en dejlig spa oplevelse sammen

   Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Atlantic Palace