Pumpkin Princess

Årets pakkekalender fra Yves Rocher

Jeg er kæmpe fan af jul – og lige præcis i dag, er der mindre end en måned til December. For mig er julen den dejligste tid på året. Mine forældre har altid gjort en flid i at gøre  julen til noget helt særligt – især pakkekalenderen har de aldrig sparet på. Jeg elsker at få gaver (hvem gør ikke det) – Men når det er sagt, elsker jeg selvfølgelig også at give gaver og glæde dem jeg holder af.

Jeg har taget forskud på julen i år. Har nemlig allerede fået fingrene i denne Limited Edition pakkekalender, fra et af mine ynglings beauty brands. Levede min mormor, var hun faldet bagover af misundelse – Det var nemlig også hendes fortrukne beauty brand.

yves-rocher-pakkekalender-2Årets bedste Pakkekalender får du fra Yves Rocher. Den er fyldt med 24 luksuriøse full size beauty produkter og leveres i de fineste stofposer med tal på fra 1 til 24. Præcis spændingen ved at vågne op til en lille gave hver morgen er noget, der står stærkt i erindringen fra min barndom og netop dette har ikke ændret sig siden – “hyggen ved at åbne en gave, og samtidig tælle ned til juleaften dag for dag” – Are you with me??

yves-rocher-pakkekalender

Som I ser på billederne, har jeg her i hjemmet valgt at hænge poserne op over vores seng på en gren jeg har malet. Men det kan være ligeså fint at have dem liggende i en julepose eller at gøre brug af de tøjklemmer og snøre, som medfølger. Så kan du placere din kalender, hvor og hvordan du vil. Du kan også lade dig inspirere HER – Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Yves Rochers har i vores familie altid været fast inventar på beauty hylden – og det er ikke uden grund. Yves Rocher er nemlig baserede på naturlige ingredienser fra planteriget, tager ansvar for miljøet og bedst af alt ikke testet på dyr.

_10a3629

Sidste år blev denne Beauty kalender revet væk. Derfor er det en god ide at være på forkant, hvis du også skal have fingrene i en til dig, eller måske en du holder af. Husk dog – for at nå at få den leveret inden den 30/11 (Så første pakke kan åbnes D. 1/12) skal du bestille senest D.  24/11.

En god investering:

Pakkekalenderen er limited edition, koster KUN 699 kr men indeholder produkter til en værdi af 2.256 kr – HOLD NU FAST!! Dvs. 29 kr pr produkt pr dag. Det fås altså ikke billigere og mere luksuriøst! Du kan købe den HER

_10a3683

Jeg glæder mig ualmindeligt meget til at tage hul på december måned, og alle de beauty overraskelser, der gemmer sig i poserne. Jeg kommer til  at lave en lille gimmick i forbindelse med julekalenderen i hele december på min Instagram story. Så skriv det bag øret og følg med. ( Add me! – @Nadialinevonbach)

 Gode julegave ideer:

Nogle af de produkter jeg er vild med fra Yves Rocher, som forskønner min hverdag og som jeg samtidig tænker kunne være nogle vildt gode julegave ideer,  er blandt andet brusecremen Botanical expertise. Den både lindrer og nærer huden – indeholder sheasmør og så har den reparerende egenskaber. Vanille Noire er også på toplisten. En sensuel Eau de parfum, der har en træagtig duft med noter fra 3 af de fineste vanilje karaktere – Bourbonvanilje, Tahitivanilje og Ugandavanilje. Virkelig lækker!


Sponsoreret af Yves Rocher – Dog udarbejdet og skrevet ud fra egne personlige holdninger.

1 kommentar

 • Martin

  Hej Nadia.
  Ja December er en skøn måned, jeg synes også at folk virker mere høflige og smiler mere, selvom de fleste har meget om ørerne, denne måned.
  Jeg har det bedst, med at give gaver og se folks glæde osv 😉 har I så pyntet hele Jeres fine hjem op ? Kan M også godt lide det ?
  Det er godt nok, et rigtig flot hår, du har på billedet, hvor du sidder i sengen, med ryggen til. 😉
  Kan du forresten lide orkideer ?
  Nå men hygge og pas på dig selv / hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pumpkin Princess