Leather Jacket with a girly twist

A to z Mind of mine

Nadialine zadig et voltaire ss17 top

Hei Beauties og glædelig påske. Jeg har været væk et par dage – men kun for at samle inspration, og ikke mindst hygge med min familie. Søndagen går med en en lille dobbelt vagt på restauranten – Men selvfølgelig skal du ikke snydes for lidt underholdning. Derfor får du her, mine tanker fra de sidste 7 dage i alfabetisk rækkefølge. Here we go. – og må du så ha en rigtig dejlig aften, mens jeg knokler.


Aldrig mere, lade mig narre, af en bedragerisk Magadonier. Jeg var i retten i mandags, for at få en afslutning og en løsning på en sag der har kørt i snart 3 år. Men hvem dukkede ikke op. Hende som jeg har lagt sag an mod.

Blomster fik jeg forleden af min rockstjerne da jeg traskede træt ind af hoveddøren efter en lang og udmattende dag. Hvad fedter han mon for??? Hehe..

Citron lemonade er noget jeg craver helt vildt for tiden. Det smager ualmindelig godt og minder mig om sommer.

Denim jeans står øverst på min style liste, og faktisk er inlægget Jeans med detaljer det mest klikkede indlæg i denne uge. Jeg har selv klikket alle 4 jeans hjem, til min forårs garderobe. De dyreste koster 399 kr og de billigste koster 179kr.

Eyeliner har jeg aldrig været god til at mestre, men faktisk har jeg nailet kunsten. I indlægget Never ask a woman with winged eyeliner, why shes late – afsløre jeg 4 nemme steps til at ligge den perfekte eyeliner – uden yderligere besvær.

Fregner får jeg om sommeren, og faktisk elsker jeg dem så meget, at jeg laver fake fregner om vinteren, for at fremhæve en lidt sol kysset hud. Apro pos solkysset hud savner jeg virkelig min kulør fra indlægget Pretty pastels  – må tilbage til fuerteventura asap.

Grinede noget så højt sidst jeg var sammen med min ven og blogger kollega Mike. Han er den sjoveste ven jeg har. hvor får han det fra?

Hudpleje serien Sensai er Gud. Aldrig har mit spejlbillede været smukkere.

Ivrig for at komme ud at rejse! – Sol og unikke oplevelser kan man aldrig få nok af. Ligesom mit øjeblik med de vilde kameler i nord vest afrika, solnedgang i ørkenen på fuerteventura, 4 nætter i Tokyo og den første uge i december på Madeira. Mer af det tak!

Jazz køre på min playliste mens jeg skriver denne a to z

Kylighter er åbenbart det nye ord for highlighter i følge Miss Kylie jenner?

L.A er på min 2017 travel bucket list.

Mor er den bedste i verden. Det var faktisk hende som tog billederne til indlægget Flaunting my frills, – hvor jeg viser min smukke flæse ærmer frem, og linker til 6 flæser vi alle bare må eje.

Nioxin skrev jeg om i indlægget Mine 7 marts favoritter. Det er for vildt hvor meget mit hår er begyndt at gro, de sidste 5 måneder.

Orange is the new black er tilbage. Er jeg den eneste der glæder mig ualmindeligt meget til juni. Eller var det juli? Anyways jeg kan næsten ikke vente på den nye sæson.

Posh spice er min ynglings x spice girl.. – Hvordan får hun det hele til at spille??? Hun er både mommy, wife, bosslady og ser bragende godt ud.

Queens are born in April. Derfor er jeg ved at planlægge min fødselsdag D. 30 april. Overvejer at invitere familie og venner på afternoon tea på Nimb – Ligesom jeg inviterede min mor i december, som kan ses i denne video.

Rekorthøje læsertal var der på indlægget Det er svært at leve med. I må elske min miserable side, hvor jeg fortæller om ting der gør ondt.

Secondhand giver jeg min højre arm for. Faktisk ejer jeg rigtig mange cool secondhand items, jeg viser frem i en video med Tradono om ikke så længe.

Tekst print på T-shirts er en af forårets hotteste trends –  Elsker seriøst Dior´s  ” We should all be feminists” tee. – Men hvorfor skal en t-shirt være så dyr?

Uimoståelig er min svigerindes nye hundehvalp woody. Han er så cute at man ikke kan andet, end at elske ham.

Victoria blev min venindes datter døbt igår. jeg kunne seriøst ikke lade være med at bedåre denne lille skabning og tænke på at det vist også snart er tid for mig, at producere en lille familie. .

kæresten fra way back har sendt mig en venneanmodning. Sorry honey. You’ve had your chances!

Ydmyget og pinlig til mode følte jeg mig i fredags, da jeg stod nede på gaden og sendte luft kys op til M i vinduet, og en random gut overfor, vinker og sender luft kys tilbage. Jeg ser ikke gutten før  M ringer mig op fra vinduet og fortæller om random guy, der står og sender luft kys retur) – Note til mig selv: “Kig lige rundt inden du begynder at sende misvisende kys igennem luften”

Zadig&voltaire har taget mit mode hjerte med storm. Hvorfor er det jeg ikke har fået øjnene op for det brand noget før.?


 

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Leather Jacket with a girly twist