Ghd event and the most wanted velvet plisse top

A smooth sea, never made a skillful sailor

nadialine-nordic-itgirlnadialine-pink4nadialine-pinknadialine-von-bach-nordic-it-girlsClick to shop / 1. Baker boy hat / 2. Basic White shirt / 3. Navy Knit / 4. Round cross over bag / Velvet block heeled boot.

nadialine-pink2Jeg har lige sagt farvel til min mor, som har været på besøg hele dagen. Aiiigh hvor var det bare, dejligt at se hende. Nyder hvert sekund med min mor. Hun havde det fineste kaffestel med, som jeg har fået lov at arve fra min mormor, som døde i marts i år. Det er det smukkeste hvide stel med guldkanter, som jeg tænker, jeg snart skal kreere et fint kaffe/kage bord med. Se bl.a. de fantastiske produkter som Homebarista.dk sælger. F.eks. kaffebryggere fra Chemex som er virkelig smukke og gode at servere en god kop kaffe i.

Apropos det at miste én man elsker ubetinget, vil jeg lige skyde en reminder ud, og minde jer om at nyde dem i har, mens de er her. Det er så vigtigt, i en tid hvor alt forgår i overhalingsbanen. Uden MIN familie, ville jeg ikke være hvor jeg er idag.  Vi er så stærke sammen, fordi vi kæmper hinandens kampe og fejre hinandens sejre. Tabet af momse har virkelig sat tingene i perspektiv for mig – Livet er så uforudsigeligt, så glem ikke at vis hvor højt du elsker dine nære, vær taknemmelig, drop bagateller, læg telefonen væk og sæt især pris på alle de uerstattelige momenter du har med dine tætteste ( familie som venner) Rigtig god lørdag aften! Tak fordi i kiggede forbi!

skaermbillede-2016-11-17-kl-14-04-10

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ghd event and the most wanted velvet plisse top