Mine 7 marts favoritter

A look to set you up for spring

nadialine luxuridkNadialine luxuridknadialine-luxuridk-2-zadig&voltaireluxuridk-nadialine-von-bachluxuri-fur-2zadigetvoltaire denim jeans nadialine von bachnadialine-luxShop the look / Basic high neck top / Zadig&Voltaire Boyfix deluxe jeans / Lace socks / Boots / Fur coat / Boxy boho bag/


Jeg har længe ville skyde et style lige præcis hér, og så passede det bare så godt til gårsdagens outfit, hvor jeg havde iført mig disse mega cool denim jeans fra Zadig & Voltairs SS17 collection, (Har lige fået dem hjem) – matchede looket med en basic high neck og denne varme Fur friend fra Luxuri Dk. Selvom vi går lunere tider i møde er det altså nødvendigt at huske på luften stadig er kold. Man kan hurtigt blive syg hvis man ikke passer på. Det er så dejligt! M. er endelig hjemvendt fra USA. Han har været i Detroit og optræde, og har foruden denne tur, også i år (2017) været på USA tour i halvanden måned. Her spillede han blandt andet i LA, Vegas, og Texas (bare for at nævne nogle af dem.) – Så i kan vel godt forestille jer, at jeg har været i “kæreste underskud” på det seneste?? – Heldigvis havde vi hele mandag aften sammen, og jeg kunne med et smil på læben, vågne op i morges med min partner ved min side.


Photo Michael Sell

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 7 marts favoritter