Every year has a story

21 af mine bedste looks fra 2017

Som sidste år, har jeg igen i år gennemgået mine outfits og fundet nogle af mine favorit looks fra 2017. Synes det er så sjovt at se hvordan jeg har klædt mig igennem året. Flere af mine billeder er igennem året blevet reposted på instagram, hvilket selvfølgelig er vildt dejligt, når man får lidt street kredit for ens påklædning. Jeg er bland andet blevet reposted af Daybirgeretmikkelsen, 2nddayofficial, glitter, Cream_dkCompany, Bonaparteshop, starklintpr, Iil7store, fashionofcopenhagen, presskontakterna_cph, og luxuri.dk bare for at nævne nogle af dem. Her er de så – 21 af mine bedste looks fra 2017

Nadialine von bach 2017-outfits2Nadialine von bach 2017-outfits-5Nadialine von bach best-of-2017-1nadialine-von-bach-looks-2017Nadialine von bach 2017-outfits3Nadialine von bach 2017-outfits-8Nadialine von bach 2017-outfits-4Nadialine von bach 2017-outfits-7

Hvilket look foretrækker du?


Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Every year has a story