The Surf House

Surftripin´

Surf2surf1P8100616surf-stephP8111018P8100611planetsurfcampsAs you’ve probably noticed I haven’t been blogging, during the Surf Bootcamp at Fuerteventura. – To be honest I´ve been busy enjoying every moment of surfing, inspirational people and all the experiences we had on this amazing trip. I basically had too much fun to even think of blogging – Sorry for that! But Sometimes you need a break from all the social stuff, and just be in the moment. Now I’m back and I have more energy than ever, even though I came back with bruises all over my body, and an injured toe. How has the week been for you?! My camera was ofc with me like always –  can’t wait to share all the great pic´s and stories with you.

Som du sikkert har lagt mærke til, har jeg ikke blogget den sidste uge mens jeg har været på Surf bootcamp på Fuerteventura. Men for at være ærlig har jeg haft alt for travlt, med at nyde hvert øjeblik, inspirerende mennesker og alle de oplevelser vi har haft, på denne fantastiske tur. Jeg har mildest talt haft det så sjovt, at jeg på ingen måde har tænkt på at blogge – Sorry for that. Men nogle gange er det virkelig rart, med en pause fra alt det sociale dokumentering, og i stedet bare være i momentet. Nu er jeg tilbage, og har mere energi end nogensinde, trods jeg er hjemvendt med store blå mærker og en skadet store tå. Mit kamera var selvfølgelig med mig som sædvanligt, og glæder mig så meget til at dele alle de gode billeder og spændende historier med jer.

Did you like this post? <3 Leave a comment ------->

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Surf House