loving lacoste

10 ting om mig, du sikkert ikke vidste

nadialine-von-bach-bakken-candy-floss-2

De personlige indlæg er efterspurgt – Så hvad er bedre end  “10 ting om mig du sikkert ikke vidste” på en død syg mandag aften. Jeg er ret sikker på at jeg ikke, er alene om punkt 8 og 10. Here we go.

1. Jeg er faktisk det man kalder et bakkebarn. eller nærmere var. Jeg er bogstavelig talt vokset op på Bakken. Ja forlystelsesparken Bakken. Mine forældre ejede en burgerbar og en isbar – og da jeg blev gammel nok arbejdede jeg selv, både i mine forældres forretning, og i en ballon bod,  hvor jeg stod og fyrede remser af. Tiden på bakken har gjort mig til lidt af en gøgler. Jeg elsker liv og glade dage! Når jeg endelig besøger bakken et par gange om året, bliver jeg helt nostalgisk og glad i låget. Med forældre der arbejde på højtryk i 6 måneder og holdte fri resten af året, gjorde at jeg ikke kom på sommerferie, som mine skole kammerater – jeg blev heller ikke konfirmeret min klasse. Til gengæld rejste vi op til en måned af gangen i vinterhalvåret. og da jeg skulle konfirmeres, blev det holdt på et slot.

2. Jeg elsker at synge. Jeg er faktisk rigtig god til det. Jeg er bare så pisse genert. For 4 år siden var jeg en del af noget der hed kabaret hemmelig, hvor jeg optrådte med et nyt show hver måned sammen med andre dygtige talenter og kendte artister. Jeg fik vildt meget tro på mig selv og blod på tanden for at gøre mere ved musikken. Jeg rejste til london og tog sangtimer, og begyndte at spille klaver og Faktisk har jeg nu mødt en gut, jeg skal til at lege lidt med musikalsk. Så hvem ved om jeg udgiver noget inden længe. Det er ihvertfald drømmen.

nadialine-von-bach-bakken-candy-floss-8Shop dette look / 1. Bomber  / 2. High neck / 3. Nederdel / 4. Blonde strømper / 5. Ankel Støvler /


3. Jeg kommunikere mere med mine venner over snapchat (NLVBME) og Instagram (@Nadialinevonbach) end på messenger, sms og opkald. På nær med min bedste ven Mike – som jeg snildt kan tale i telefon med i minimum 2 timer ad gangen – flere gange dagligt.

4. Jeg har haft 6 adresser i hele mit liv. Alle på nær et sted havde hus nummeret 5. Rimlig tilfældigt alligevel.

nadialine-von-bach-bakken-candy-floss-55. latte ice på soya mælk med vanilie sirup er min favorit kaffe. Jeg drikker uden undtagelse én, hver dag.

6. Nogle af jer ved det måske godt, men der er jo kommet nye læsere til siden. Året efter jeg startede min blog blev jeg faktisk nomineret som en af de 5 bedste internationale blogs af vixen magazine i Norge. Foruden denne flotte nominering, vandt jeg senere en flot læserpris ved modeblogprisen her i danmark. Min award står fint og pynter i stuen. Den er jeg meget stolt af.

7. Jeg har fået ny bil, som mine forældre har døbt Nullebilen. Nulle er mit kælenavn i familien. LoL.

nadialine-von-bach-bakken-candy-floss-48. Jeg er bange for mørke! Jeg kan ikke engang gå 2 min fra toget hjem til mig selv, uden at føle en slags panik i maven og ha min kæreste i telefonen. Eller sådan en lille ting som at gå på toilettet om natten uden at tænde lys i både soveværelse, stue, gang og toilet. Jeg hader det, og ville ønske, at jeg var mere frygtløs.

9. Jeg bliver afhængig af ting alt for let. Hvis jeg kan lide en sang, spiller jeg den på repeat i flere uger, indtil jeg bliver syg af det. Hvis jeg kan lide et show, ser jeg alle episoder på to dage. Hvis jeg laver noget godt til middag, har jeg intet problem i at lave det igen hver eneste dag i en uge – og endda ugen efter. Lige nu er jeg helt obsessed med et gammel Usher nummer (Confessions part 1 ) som har kørt på repeat i 2 uger i bilen, og endda også på telefonen. hah.

10. Ringer folk med hemmeligt nummer, tager jeg med sikkerhed ikke telefonen.


 

1 kommentar

  • Martin

    Hej Nadia.
    De ting vidste jeg godt, som sagt har jeg mødt dig nogle gange og du virker ret åben, som jeg synes er fedt ved dig 😎 for kender mig ikke rigtig, føler at jeg kender dig, men er hel sikker pga din fantastiske blog, som du godt kan være stolt af.
    Jeg glæder mig rigtig meget, til at høre din fantastiske stemme, du synger så skønt, samt din kæreste musik, er vild fed ( også ) glæder mig til at se dig en dag 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Lets chat - Smid en kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

loving lacoste